Vanaf volgende week kunnen ook bij ons de lessen weer beginnen. We hebben onze cursisten enorm gemist de afgelopen tijd. We zien er dan ook naar uit om weer met goede moed van start te gaan. Op donderdag 4 juni gaan we weer los. Ook nieuwe aanmeldingen zijn natuurlijk weer van harte welkom!

Maak van je passie je beroep of bereid je hobby uit en vergroot je kennis en vaardigheden. In kleine groepen krijg je alle persoonlijke aandacht die je verdiend en nodig hebt om te groeien en te ontwikkelen.

We houden strenge hygiëne regels in acht. We volgen de richtlijnen van het RIVM en van de branche organisaties ANBOS (schoonheid), ProVoet (pedicure), Nagelgilde ( en Pronails (nagels). Iedereen draagt een mondkapje en bij binnenkomst staat desinfectie klaar om te worden gebruikt. We hebben de ruimte zo ingedeeld dat er 1,5 meter ruimte is tussen alle studenten. Is er sprake van klachten, ook al zijn ze mild, blijf dan thuis.

Helaas kunnen we gedurende deze tijd geen koffie en thee meer aanbieden. Ook verzoeken we iedereen alleen van het toilet gebruik te maken in hoge nood.

Gelukkig kunnen we het ook op anderhalve meter afstand weer gezellig met elkaar aan de slag. Wij hebben er zin in! Jullie ook?