Beste klanten.

Het Corona virus treft ons allemaal zwaar. Solidariteit, en alles op alles zetten om te voorkomen dat dit virus zich verder verspreid naar kwetsbare mensen heeft de hoogste prioriteit. Dit spreekt ook uit de nieuwe verordeningen van de overheid. Om deze reden zetten we de opleidingen tot nadere orde stop. We hopen jullie natuurlijk zo spoedig mogelijk en in goede gezondheid terug te zien zodra deze crisis is afgezwakt. Daarom: Let goed op jezelf en blijft gezond!

Doordat veel van jullie thuis zitten is er natuurlijk wel veel ruimte voor oefenen. Vergeet vooral niet om foto’s te maken van jullie werk. Maak ze van de bovenkant, van de zijkant en kijkend op de vingertoppen (de voorkant) Je mag ze gerust naar ons appen, zodat we je op afstand van advies kunnen voorzien.

Voor de groothandel betekend het helaas ook sluiting voor onbepaalde tijd. Onze medewerkers hebben lichte griep klachten en daarom hebben we besloten de deuren tot de groothandel gesloten te houden. We hopen jullie zo spoedig mogelijk weer te kunnen voorzien van al jullie producten. Bestellen via de webshop blijft mogelijk, maar houd rekening met langere verzendtijden. We houden jullie op de hoogte.

We wensen jullie allemaal veel sterkte toe in deze roerige tijd. Samen komen we hier sterker uit!